Allround webdeveloper (32-40u) gezocht!

Ontwerpbureau Nieuw Ontwerp in Werkendam is op zoek naar een resultaatgerichte en creatieve PHP webdeveloper met perfecte beheersing van Front-end technieken (HTML, CSS, Javascript) voor de functie:

Allround Webdeveloper (32-40u)

Bij Nieuw Ontwerp ben je samen met 1 of 2 collega’s verantwoordelijk voor het vertalen van een grafisch ontwerp naar een technisch goed werkende website. Je beheerst technieken om een ontwerp te vertalen naar een website van deze tijd die perfect werkt, responsive is, snel is en waar unieke maatwerk functionaliteiten voor onze klanten in opgenomen zijn.

Je dient jezelf ten minste te herkennen in de volgende functievereisten:

  • Ervaring met het volledig custom bouwen van WordPress thema’s
  • Volledig vertrouwd met coderen in een framework (Foundation, Bootstrap, of vergelijkbaar)
  • Leergierig en vindingrijk met code
  • Nauwkeurig en oog voor detail
  • Zelfstandig
  • HBO opleidingsniveau

Daarnaast is het een pré als je:

  • Kunt werken met databases en MySQL
  • Ervaring hebt met animaties en interactie (HTML5, CSS3, Javascript, JQuery)
  • Gevoel hebt voor design met een bewezen portfolio

Het doel van jouw werk is het opleveren van een feilloos werkende website voor de klant. Onze klanten zijn MKB bedrijven waarbij onze meerwaarde ontstaat door het leveren van technisch vernuft. Je denkt in oplossingen en ziet een uitdaging in complexe vraagstukken. In deze functie wordt van je verwacht dat je van A tot Z een goed werkende WordPress website neer kunt zetten.

Waarom is het leuk om te gaan werken bij Nieuw Ontwerp? Je krijgt een stuk vrijheid en verantwoordelijk in je werk. Er is ruimte om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Er is een informele werksfeer samen met de directie en je merkt dat er korte lijnen zijn bij het maken van beslissingen. Naast het concrete ‘werk’ neem je de telefoon op, heb je contact met eindklanten en ben je in je doen en laten representatief voor het bedrijf.

Spreekt jou deze vacature aan? Maak dan jouw interesse kenbaar!

We zoeken iemand voor 32 uur/4 dagen per week. Uitbreiding naar 40 uur is bespreekbaar.

Wij ontvangen graag jouw CV, links naar referentie projecten en motivatie. Deze kun je sturen t.a.v. van Rik Verhagen naar info@nieuwontwerp.com.

augustus 2017

codering-website-html

Hoe zit het met de marketing van uw website?

Modelregistratie-Notrax

Het belang van een modelregistratie

DSC_4035-640

Fotoshoot in ons kantoor

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Velden met een * zijn verplicht

Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurdVelden met een * zijn verplicht