Casus Altena Biesbosch Ondernemershuisfull-responsive website design met cms

Casus Altena Biesbosch Ondernemershuis

De Opdracht

Het Altena Biesbosch Ondernemershuis (kortweg A-BO) is een regionaal ondernemers-platform wat directeuren en managers van bedrijven kleine zelfstandigen, overheid en onderwijs met elkaar in contact brengt (business-to-business) en andere dwarsverbanden tot stand brengt. Het doel van A-BO is vier ledig: Ontvangen (voordeel), Ontmoeten (netwerken), Overdragen (kennis delen) en Openbaarmaking (PR).

Nieuw Ontwerp werd gevraagd om de website a-bo.nl te ontwerpen en uit te werken. De inspiratie voor het ontwerp en de homepagina is voortgekomen uit een combinatie tussen oud en nieuwe media: de krant, een nieuwswebsite en narrowcasting software.

c1

Realisatie

De website kenmerkt zich met de volgende functies:

  • CMS-systeem met maatwerk back-end: eenvoudig ledenbeheer en agendabeheer
  • Uitgebreid aanmeldformulier voor nieuwe leden
  • Volledig responsive

Het resultaat

Een niet alledaagse website waar je door het bekijken van de homepagina direct een soort ‘samenvatting’ tot je krijgt van allerlei ondernemersnieuwtjes en actualiteit. Oordeel zelf of jij je er in kunt vinden en klik hier rechts op de link naar de website.

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Velden met een * zijn verplicht

Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurdVelden met een * zijn verplicht