DienstenBekijk hier ons aanbod in productontwikkeling en webdesign

Diensten

Product

Nieuw Ontwerp productontwikkeling ontwikkelt en realiseert serie- en massaproducten voor bedrijven die actief zijn in de professionele en in de consumentenmarkt. Voorwaarde hierbij is dat het om producten met een technische grondslag gaat.

Onze focus ligt op producten bestaande uit een assemblage van meerdere onderdelen vervaardigd uit kunststof, metaal of composiet met een mechaniek of stuk elektronica. Nieuw Ontwerp is specialist op het gebied van ideegeneratie, conceptontwerp, materialisatie, engineering en detaillering voor productie.

Alles over Productontwikkeling

Productontwikkeling-prototypes

Web

Nieuw Ontwerp webdesign is al 10 jaar volledig vertrouwd in het ontwikkelen van websites voor bedrijven en organisaties. Geen standaard 12 in een dozijn, maar een maatwerk ontwerp aansluitend bij de wensen van u als klant.

Wij gaan met de tijd mee, zijn specialist op het gebied van sterk grafisch ontwerp, een ‘schone’ doeltreffende technische realisatie en wij besteden zorg en aandacht aan SEO, oftewel Search Engine Optimalisation. Een website hebben is immers stap 1, maar de marketing van uw website is de connectie met uw potentiële klant.

Alles over Webdesign

mockup

Creativiteit, innovatie, passie en aandacht voor details

Ondanks dat onze kernactiviteit tweeledig is, zijn deze termen een belangrijke gemeenschappelijke deler. Zowel bij productontwikkeling als bij webdesign is het onze kracht om op een gestructureerde wijze en op een pragmatische manier uw ideeën en wensen om te zetten in succesvolle eindproducten.

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Of heeft u een project voor ogen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en er vrijblijvend met ons over te brainstormen.

Neem contact met ons op

Product of Web?

Kunnen wij u helpen met productontwikkeling? Is het tijd om meer te gaan halen uit uw website?

Verder naar Product

Verder naar Web

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd