Over onsWij stellen ons graag aan u voor

Rik Verhagen

Directeur / Ontwerper

Gedreven in technische productontwikkeling. Sterk op het gebied van Engineering, Materialisatie, Productietechnieken, Innovatie- en projectmanagement, Visualisatie, 3DCAD en ondersteunend onderzoek en analysewerk.

Jeroen van der Wiel

Webdeveloper

Mathias Merlet

Webdeveloper (extern)

Ontwikkelen van websites is een passie die mij niet loslaat, uitdagingen genoeg als all-round web-developer. Sterke punten zijn: Wordpress, UX design, Photoshop en Illustrator.

Over ons

Het bureau

Nieuw Ontwerp is een kleine creatieve onderneming met een specialisme in productontwikkeling en webdesign. Vanuit ons kantoor in Werkendam bedienen wij ruim 100 klanten. Maak hier kennis met ons; wij stellen ons graag even voor. Wil je meer weten of heb je interesse in een van onze diensten? Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen.

GijsProostFotografie-NieuwOntwerp-_GPF0431

10 jaar Nieuw Ontwerp

De oorsprong van Nieuw Ontwerp gaat terug naar 2006. Het bedrijf is opgericht door Rik Verhagen als parttime website onderneming onder de naam Rik Verhagen webdesign. Na het succesvol behalen van een bachelor opleiding Industrieel Product Ontwerp in Rotterdam (BEng.) en een master opleiding Productontwikkeling in Antwerpen (MSc.) werd in 2010 besloten om full-time het ondernemerschap aan te gaan.

 

logo

2006-2010

 

Onder de naam Nieuw Ontwerp ontstond een bureau voor productontwikkeling en webdesign. Sinds 2012 is Nieuw Ontwerp gevestigd in een ruim kantoorpand aan de Beyerinckweg 17B te Werkendam.

 

Print

2010 – heden

De koers

Nieuw Ontwerp gelooft in het persoonlijk contact met klanten en ziet meerwaarde door met een klein team een brede doelgroep te kunnen bedienen. Om tot een goed eindresultaat te komen is het bij elkaar brengen van de juiste expertise bij de klantvraag juist de uitdaging. Ontzorgen noemen wij dat.

Wij staan voor het leveren van kwalitatieve, vindingrijke en betaalbare diensten, die direct bruikbaar zijn volgens de eisen en wensen van de klant.
Met een heldere communicatie, gestructureerde aanpak en de bundeling van kennis, vaardigheden en steeds groeiende ervaring leveren wij meetbaar een succesvol product.

Koers

Rik Verhagen - Directeur / Ontwerper

Mathias Merlet - Webdeveloper

Jeroen van der Wiel - Webdeveloper

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd