WEBMaatwerk, technisch sterk en goed vindbaar

WEB

Website ontwerp en realisatie

Een website is toegevoegde waarde voor iedere onderneming. Het is voor uw toekomstige klanten het middel om u te onderscheiden van de concurrentie. Daarbij is de eerste indruk van uw website van groot belang: professionaliteit, snelheid, goed vindbaar en bovendien aansluitend bij uw eisen en wensen.

Wij zien meerwaarde in het leveren van maatwerk. Onze projecten starten daarom altijd met een leeg vel papier. Geen templates en geen kopieën van al bestaande websites. Door onze werkwijze om vanuit meerdere grafische voorstellen tot een definitief ontwerp te komen en pas dan te gaan bouwen, weet u vooraf precies wat ik krijgt.

Een website is stap 1, maar dan begint het pas

Goed gevonden worden op het internet is hot-item. Het enorme aanbod van websites maakt het dat er steeds meer aandacht uit gaat naar zoekoptimalisatie, ook wel SEO genoemd. Organische zoekoptimalisatie start bij een goede technische fundatie en dat bespaart u hoge advertentiekosten.

Meer over SEO, vindbaarheid en Google

 

responsive-showcase-mockup

Hoe zit het met de techniek?

Aan de achterkant van de website gaat veel techniek schuil. Waar het 10 jaar terug om een stukje eenvoudige HTML code ging, gaat er vandaag de dag een compleet raamwerk schuil achter een goede website. Omdat voor veel ondernemers het internet gewoon iets is om te gebruiken proberen wij onze kennis van websites en internetmarketing zo duidelijk mogelijk naar u over te brengen. Termen als jQuery, PHP, een framework of Gzip zeggen u tenslotte waarschijnlijk weinig. Of wel? Dan vertellen wij u graag meer.

Lees en leer alles over de techniek

GijsProostFotografie-NieuwOntwerp-_GPF0488

Onze Relaties

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd