SEO, vindbaarheid en GoogleSEO, vindbaarheid en Google

Heeft u net een schitterende website laten bouwen, of staat u startklaar om een nieuwe website (bij ons nemen wij aan?) te laten bouwen? Denk er dan aan dat er naast het ‘websiteplan’ een ‘marketingplan’ nodig is waarin u definieert hoe potentiële klanten  u gaan vinden.

Een website bouwen kan naar onze mening iedereen, maar een website bouwen waarmee u in contact komt met uw potentiële klanten is iets heel anders! Dat is wat wij doorgaans meegeven aan onze klanten. Met de geavanceerde technieken van Google overal om ons heen kom je tegenwoordig niet meer bovenaan te staan met een standaard website. Daar is echt wel meer voor nodig! Onderscheidend vermogen, net als dat u met uw diensten en kwaliteit onderscheidend bent ten opzichten van uw concurrenten. Op het internet is dat niet anders.

Nieuw Ontwerp bouwt websites met een technisch sterke basis. Even wat technische termen erbij: wij bouwen met een modern framework, besteden zorg en aandacht aan responsive design en toetsen onze scripts aan onder meer Google’s PageSpeed. Allemaal techniek aan de achterkant van de website waar u niet direct weet van heeft, maar als ondernemer wél het effect van merkt in de response die er op de site komt.

Er zijn tal van mogelijkheden om aan te grijpen. Benieuwd? Neem eens contact op en wij maken kosteloos een scan van uw huidige site.

Casus Office Cabling Systems

full-responsive website design met cms

Casus PaneelwandReparatie.nl

full-responsive website design met cms

Heb je hulp of advies nodig?

FAQ support voor veelvoorkomende vragen

Casus Bouwlinie

met interactieve projectkaart, projectstatussen en slimme teamkoppeling

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd