De techniek achter de websiteEen website zit vol met moderne technologie

De techniek achter de website

Omdat voor veel ondernemers het internet gewoon iets is om te gebruiken proberen wij onze kennis van websites en internetmarketing zo duidelijk mogelijk naar u over te brengen. Toch ontkomen wij er niet aan (voor de lezers die wat meer thuis zijn in de terminologie) om even wat vaktermen te gebruiken.

Wij ontwikkelen volledig in WordPress en bouwen met behulp van een framework. Daarmee garanderen wij een goede responsive website die perfect weergeven wordt op computer, tablet en smartphone. Het CMS systeem zorgt ervoor dat u als klant zelf de inhoud volledig kunt beheren. Wij hebben ervaring met het opzetten van een multisite en met het bouwen van grotere projecten (>150 pagina’s) met productassortimenten.

Zeker niet onbelangrijk gaan wij nauwgezet om met de hosting van uw website. Het juiste hostingpakket, de keuze voor een VPS of shared hosting en aspecten als caching en Gzip compressie zijn belangrijke factoren voor een goede gebruikerservaring.

Casus PaneelwandReparatie.nl

full-responsive website design met cms

Casus Altena Biesbosch Ondernemershuis

full-responsive website design met cms

Casus Office Cabling Systems

full-responsive website design met cms

Test Ajax

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd