FAQSupport voor veelvoorkomende vragen


Domeinnaam registreren via Nieuw Ontwerp

Wilt u online zichtbaar worden? Een domeinnaam aanvragen kan bij Nieuw Ontwerp. Stuur ons een verzoek voor eem nieuwe domeinnaam in het formulier.  In dit artikel zullen we bespreken hoe u een goede domeinnaam voor uzelf of uw bedrijf kunt kiezen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een telefoonnummer voor een website met een naam die makkelijk te onthouden is voor mensen. Dit (http://www.clean-flo.com/ ) is gelijk hier aan(http://76.12.220.208/). U kunt hier meer over lezen in dit artikel: Verschillende delen van een domeinnaam.

Het kiezen van een goede domeinnaam.

Een website is een online weerspiegeling van uw bedrijf of dienst. Bij het kiezen van een domeinnaam is het belangrijk rekening hiermee te houden. Hieronder zullen we tips geven om een goede domeinnaam te kiezen. Voor de meeste domeinnamen wordt de bedrijfsnaam of product gebruikt. De meest voorkomende domeinnaam extensies zijn .nl, .org, .net ook zijn er sinds enkele jaren meer specifieke extensies beschikbaar zoals .network, .biz of .office.

Voldoet uw gewenste domeinnaam aan één of meerdere van de hieronder genoemde punten?

 • Bestaat het domeinnaam al? Wij kunnen dit voor u uitzoeken.
 • Is het .net, .com, .nl, .org of een andere extensie? Zie de volgende link voor een totaal uit leg over domeinnaam: Verschillende delen van een domeinnaam.
 • Hoe bedenk ik een goede domeinnaam? Het bedrijfsnaam is meetstal het best maar, als het bedrijf een lange naam heeft is het best één of twee woorden naast elkaar of met een koppel teken te gebruiken. (www.mijnbedrijf.nl of www.mijn-bedrijf.nl).
 • Zoek een naam die kort en krachtig is.
 • Is het makkelijk te onthouden?
 • Is het makkelijk te spellen is?
 • Is het eenvoudig uit te spreken?
 • Is het een naam die niet verward kan worden met de naam van een concurrent?
 • Is het een naam die de bezoeker direct vertelt wat hij of zij kan verwachten?
 • Is het een naam die samenvat waar je website over gaat?
 • Is het een naam die past bij het product of de dienst die je aanbiedt op het web.

We hopen dat u met deze punten een goede domeinnaam zult kunnen bedenken. Als u m.b.v deze punten uw domeinnaam hebt kunnen kiezen, dan kunt u een verzoek naar ons sturen voor het aanvragen voor een domeinnaam.

 

[was-this-helpful]

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd