Onderneem actie inzake de nieuwe AVG.Onderneem actie inzake de nieuwe AVG.

Onderneem actie inzake de nieuwe AVG. Wat is het gevolg voor uw website?

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er sinds die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dus niet meer.

De nieuwe privacywet geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Dus ook voor kleine mkb’ers en zzp’ers. Zoals het bijhouden van afspraken van klanten, telefoonnummers van klanten of personeelsinformatie.

Deze nieuwe wet heeft gevolgen voor uw website. Hierbij kunnen wij ondersteunen.

Gegevens verzamelen en bewaren

Voor alle gegevens die u verzamelt via de website, moet u kunnen legitimeren waarom u die verzameld. Denk aan gegevens die u ontvangt via een contactformulier, een offerte formulier of een nieuwsbriefsysteem. Daarnaast monitoren wij via Google Analytics bezoekersaantallen. Ook dit moet gecommuniceerd gaan worden naar uw bezoekers.

Informeer de bezoekers van uw website helder en transparant. Dit kan in een privacyverklaring waar u duidelijk naar verwijst. Deze verwijzing kan bijvoorbeeld in een balk onderaan het scherm in de vorm van een melding waarbij nadrukkelijk om een bevestiging van uw bezoeker vraagt.

Beveiliging van de website met SSL

Staat er op uw website een contactformulier? Dan bent u straks verplicht om een beveiligde verbinding met de server te maken. Dit moet via een SSL-certificaat. Je herkent een met SSL certificaat beveiligde website aan de https (in plaats van http) melding in de URL en aan het slotje wat in je browser in beeld gebracht wordt.

 

Onderneem actie

Nieuw Ontwerp helpt u graag mee om uw website voor 25 mei waar nodig aan te passen. Breng ons met een e-mail via onderstaande button op de hoogte en wij doen een passend voorstel voor uw website:

 

[was-this-helpful]

Hoe kan een nieuw e-mailadres aanmaken?

Bij uw domeinnaam kunnen een onbeperkt aantal e-mailboxen aangemaakt worden. Wel kan er, afhankelijk van uw hostingpakket, een maximale grootte in mb’s zijn.

Om een nieuwe mailbox aan te maken, vult u het formulier in op de vorige pagina en maak daar in het tekstvak kenbaar welk nieuw mailadres wij voor u aan moeten maken. Binnen 24 uur na uw melding is uw mailbox dan gereed voor gebruik en informeren wij u voor het instellen van de nieuwe mailbox in uw eigen e-mailprogramma. Volg deze link om te gaan naar de support page: FAQ home page.

 

 

[was-this-helpful]

Een nieuwe emailadres toevoegen in Outlook

Wilt u uw mailadres veranderen met de extensie van uw website? Het nieuwe mailadres zal eerst geconfigureerd moeten worden in een email cliënt voordat u het kunt gebruiken. In dit artikel zullen we bespreken hoe u een mailadres kunt configureren in Outlook voor uw PC, iPhone en/of Android.

Welke gegevens heb ik nodig?

Om uw nieuwe email te configureren zult u eerst uw SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), IMAP (Internet Message Access Protocol) en POP (Post Office Protocol)-gegevens moeten kennen. U kunt deze gegevens opvragen door een bericht te sturen in dit formulier op de Support page van Nieuw Ontwerp. Volg deze link om te gaan naar de support page: FAQ home page.

Het verschil tussen POP & IMAP.

Bij het configureren kunt u kiezen tussen POP en IMAP. Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle email wordt gedownload en van de mailserver verwijderd en bij IMAP blijft de mail juist op de server staan. SMTP is de standaard voor het versturen van e-mail over het internet.

Kies POP als…
U toegang tot uw e-mail wilt vanaf slechts één apparaat.

U hebt constant toegang tot uw e-mail nodig, ongeacht de beschikbaarheid van internet.
Je een beperkte serveropslag hebt.


Kies IMAP als …
U toegang tot uw e-mail wilt vanaf verschillende apparaten.
U hebt een betrouwbare en constante internetverbinding.
U een snel overzicht wilt ontvangen van nieuwe e-mails of e-mails op de server.
Uw lokale opslagruimte beperkt is.
U zich zorgen maakt over back-ups van uw e-mails.
Voorbeeld van IMAP en POP gegevens
 

Hieronder zijn links voor het configureren van email in outlook op u verschillende apparaten.

Outlook op PC

Outlook op MAC

Outlook App on iOS

Outlook App on Android

 

[was-this-helpful]

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd