FAQSupport voor veelvoorkomende vragen


Onderneem actie inzake de nieuwe AVG.

Onderneem actie inzake de nieuwe AVG. Wat is het gevolg voor uw website?

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er sinds die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dus niet meer.

De nieuwe privacywet geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Dus ook voor kleine mkb’ers en zzp’ers. Zoals het bijhouden van afspraken van klanten, telefoonnummers van klanten of personeelsinformatie.

Deze nieuwe wet heeft gevolgen voor uw website. Hierbij kunnen wij ondersteunen.

Gegevens verzamelen en bewaren

Voor alle gegevens die u verzamelt via de website, moet u kunnen legitimeren waarom u die verzameld. Denk aan gegevens die u ontvangt via een contactformulier, een offerte formulier of een nieuwsbriefsysteem. Daarnaast monitoren wij via Google Analytics bezoekersaantallen. Ook dit moet gecommuniceerd gaan worden naar uw bezoekers.

Informeer de bezoekers van uw website helder en transparant. Dit kan in een privacyverklaring waar u duidelijk naar verwijst. Deze verwijzing kan bijvoorbeeld in een balk onderaan het scherm in de vorm van een melding waarbij nadrukkelijk om een bevestiging van uw bezoeker vraagt.

Beveiliging van de website met SSL

Staat er op uw website een contactformulier? Dan bent u straks verplicht om een beveiligde verbinding met de server te maken. Dit moet via een SSL-certificaat. Je herkent een met SSL certificaat beveiligde website aan de https (in plaats van http) melding in de URL en aan het slotje wat in je browser in beeld gebracht wordt.

 

Onderneem actie

Nieuw Ontwerp helpt u graag mee om uw website voor 25 mei waar nodig aan te passen. Breng ons met een e-mail via onderstaande button op de hoogte en wij doen een passend voorstel voor uw website:

 

[was-this-helpful]

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd