Casus PaneelwandReparatie.nlfull-responsive website design met cms

Casus PaneelwandReparatie.nl

De Opdracht

Viveen Timmer en Montagewerken is al meer dan 10 jaar specialist in een bepaald type paneelwand en heeft een exclusieve relatie met de fabrikant voor de Nederlandse markt. De opdracht van Viveen was om een aantrekkelijke website te maken die met een gerichte SEO campagne de juiste klanten naar de website kan brengen.

c1

Realisatie

Om de Paneelwanden terug te laten komen in het ontwerp, hebben wij ervoor gekozen om met uitgesproken kleuren 3 panelen op de homepagina op te nemen die elk bepaalde facetten van het bedrijf bevatten. D.m.v. animatie wordt bij het laden de inhoud getoond zodat duidelijk is dat er wat achter bevind. Positie van de knoppen om contact op te nemen zijn strategisch geplaatst met de intentie om elke contact-drempel weg te nemen.

  • Volledig responsive
  • WordPress CMS
  • SEO campagne
  • jQuery animaties

Het resultaat

Wij hebben met veel plezier aan dit project gewerkt en wij hopen hiermee te laten zien dat wij met Nieuw Ontwerp frontend-development goed meegaan met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign. Klik op de link hiernaast om het resultaat te zien.

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd