Casus Streekdagenfull-responsive website design met cms en kaartverkoop

Casus Streekdagen

De Opdracht

De website van het festival Streekdagen Almkerk, de grootste tractor- en truckpulling competitie van Europa was aan vernieuwing toe. Het bestuur van de Streekdagen Almkerk, SLF heeft haar vertrouwen aan Nieuw Ontwerp gegeven voor het bouwen van haar nieuwe website. Buiten een nieuwe website met CMS was er ook een vraag of wij een volledig automatisch ticketsysteem kunnen opzetten. Voor Nieuw Ontwerp een leuke nieuwe uitdaging!

foto-1

Realisatie

In goed overleg is het goedgekeurde concept omgezet naar een werkende website met de volgende eigenschappen:

  • Volledig responsive
  • CMS (eigen inlog op de website)
  • Ticketsysteem met barcodescanner
  • Frisse vormgeving om het competitieve maar ook speelse karakter van het festival weer te geven
  • Koppeling met het real-time scorebord

Het resultaat

De grootste uitdaging was om een koppeling tussen het ticket-systeem met online afrekenen via iDeal en een met een barcode die de festivalgangers zelf kunnen uitprinten. Dit is binnen de gestelde termijnen gelukt en na veelvuldig testen waren wij klaar voor de start!

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd