FAQSupport voor veelvoorkomende vragen


Nieuwe berichten

*Waring* simpele aanpassingen kunnen vrijwel risicoloos gedaan worden maar er is in veel gevallen een basiskennis nodig in WordPress en HTML code. Graag contact opnemen voor support als u hier niet helemaal zeker van bent.

verschil post en page

Berichten zijn items die in omgekeerde volgorde op uw startpagina worden weergegeven. Berichten hebben meestal commentaar-velden eronder en zijn opgenomen in de RSS-feed van uw site.

Om een nieuwe bericht te schrijven:

  • Meld u aan bij uw WordPress beheer-paneel (Dashboard).
  • Klik op het tabblad ‘Berichten’.
  • Klik op het sub-tabblad ‘Nieuw bericht’.
  • Begin met het invullen van de lege plekken: Typ uw bericht-titel in het bovenste veld en voer de inhoud van uw bericht in het hoofdvak voor bewerken van berichten eronder in.
  • Selecteer zo nodig een categorie, voeg labels toe en maak andere selecties uit de secties onder de post.(Elk van deze secties wordt hieronder uitgelegd.)
  • Als u klaar bent, klikt u op Publiceren.

 

1 Titel

De titel van uw bericht. U kunt woorden of zinsdelen gebruiken. Vermijd het gebruik van dezelfde titel twee keer omdat dat problemen zal veroorzaken. U kunt komma’s, apostrofs, aanhalingstekens, aanhalingstekens/ streepjes en andere typische symbolen op de pagina gebruiken, zoals “”. WordPress zal het opruimen voor de link naar het bericht, genaamd de slug.

2 Berichtbewerkingsgebied.

Het lege vak waarin u kunt schrijven, koppelingen maken naar pagina’s/berichten, koppelingen naar afbeeldingen en alle informatie die u op uw site wilt weergeven, invoert. U kunt de Visuele weergave of de Tekstweergave gebruiken om uw berichten samen te stellen. Zie het artikel Visual Versus Text View voor meer informatie over de tekstweergave.

3 Publiceer vak.

Bevat knoppen die de status van uw bericht bepalen. De belangrijkste statussen zijn Gepubliceerd, In afwachting van beoordeling en Concept. Een gepubliceerde status betekent dat het bericht is gepubliceerd op uw blog zodat iedereen deze kan zien. In afwachting van beoordeling betekent dat het concept voorafgaand aan de publicatie wacht op beoordeling door een redacteur. Concept betekent dat het bericht niet is gepubliceerd en nog steeds een concept voor u is. U moet ook op de knop “Publiceren” klikken wanneer u klaar bent met het publiceren van het bericht op de gewenste tijd en datum.

4 Opslaan.

Hiermee kunt u uw bericht opslaan als concept / wachtende beoordeling in plaats van deze onmiddellijk te publiceren.

5 Voorbeeldknop

Hiermee kunt u het bericht bekijken voordat deze officieel wordt gepubliceerd.

6 Publiceren.

Publiceert uw pagina op de site. U kunt het tijdstip waarop de pagina wordt gepubliceerd bewerken door op de koppeling Bewerken boven de knop Publiceren te klikken en de tijd op te geven waarop u de pagina wilt publiceren. Standaard wordt op het moment dat de pagina voor het eerst automatisch wordt opgeslagen, de datum en tijd van de pagina in de database weergegeven.

7 Zichtbaarheid

Dit bepaalt hoe uw bericht voor de wereld wordt weergegeven. Openbare berichten zijn zichtbaar voor alle bezoekers van de website nadat ze zijn gepubliceerd. Berichten met wachtwoordbeveiliging worden voor iedereen gepubliceerd, maar bezoekers moeten het wachtwoord kennen om de bericht-inhoud te bekijken. Privé berichten zijn alleen zichtbaar voor u (en voor andere editors of beheerders binnen uw site).

8 Categorieën.

Hier kunt het bericht in verschillende categorieën plaatsen.

9 Tags.

Hier kunt u een tag toevoegen

10 Uitgelichte afbeelding.

Hier kunt u de afbeelding instellen indien nodig.

[was-this-helpful]

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd