FAQSupport voor veelvoorkomende vragen


Nieuwe gebruiker

Introductie.

In vele gevallen is het nodig een nieuwe gebruiker aan te maken voor je WordPress website. WordPress heeft meestal een goede documentatie maar toch kan het soms moeilijk zijn als je nieuw bent met WordPress.

Login

Om in te loggen zult u eerst de beheerders gegevens moeten hebben(gebruikers naam of email en een wachtwoord).

 

Gebruikers menu

Klik op Gebruikers dan op Nieuwe toevoegen om op de nieuwe gebruikers pagina te komen.

 

Nieuwe gebruikers formulier

Vul alle verplichte velden compleet in. De andere velden zijn niet verplicht maar voor de overzichtelijkheid is het handig om alles in te vullen. Als gebruikers rol kunt u kiezen uit, abonnee, beheerder, schrijver, auteur, redacteur. Beheerders hebben toegang tot alle administratieve eigenschappen. Redacteuren kunnen alle berichten op de website beheren en publiceren. Auteurs kunnen publiceren, eigen berichten beheren en bestanden uploaden. Schrijvers kunnen eigen berichten beheren maar niet publiceren en geen bestanden uploaden. Abonnees kun reacties lezen/reacties geven/nieuwsbrieven ontvangen, enz. maar ze kunnen geen normale siteberichten schrijven. Klik dan op nieuwe gebruiker om alle gevenens op te slaan.

[was-this-helpful]

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd