Casus Actief Fysiotherapiefull-responsive website design met cms

Casus Actief Fysiotherapie

De Opdracht

Voor een praktijk voor fysiotherapie met meerdere vestigingen in Rotterdam ontwikkelde Nieuw Ontwerp de website. Naast het informerende deel voor bezoekers van de website werd er ook een portaal geïntegreerd waar de therapeuten door middel van een login code toegang kunnen krijgen tot fora, rapportages, notulen en andere interne stukken.

Deze website is de tweede generatie nadat de eerste website na een aantal jaar dienst volledig vervangen is. Actief Fysiotherapie kiest ervoor om meermalig per jaar de website uit te breiden of aan te passen. In het laatste stadium is de website responsive gemaakt.

praktijk-actief-fysiotherapie

Realisatie

Deze website is uitgerust met de volgende functies:

  • Volledig responsive
  • WordPress CMS
  • Een ‘slim’ afspraken formulier waarbij vestigingsinformatie gekoppeld is aan de therapieën
  • Eenvoudige mogelijkheid tot het plaatsen van mededelingen op de homepagina
  • Inlogportaal voor medewerkers met o.a. een discussieforum

Het resultaat

Een fris ontworpen website die naast bezoekers ook een praktisch interne functie heeft. Neem zelf een kijkje op de website en klik op de button rechts.

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd