Casus Office Cabling Systemsfull-responsive website design met cms

Casus Office Cabling Systems

De Opdracht

Voor de firma Office Cabling Systems (OCS) in Giessen leverde Nieuw Ontwerp onlangs de nieuwe website. Een nieuw fris uiterlijk, full-screen gepresenteerd en bovendien ontwikkeld vanuit een gedegen strategie.

In samenwerking met marketingbureau Are We There Yet werd zorgvuldig aandacht besteed aan de structuur van de website. Waar de oude website meer dan 25 productcategorieën telde, brengt de nieuwe website dit terug naar slechts 7 stuks. Met behulp van een gelaagde menustructuur en tal van filteropties wordt de klant letterlijk geholpen om precies dat product te vinden wat aansluit bij zijn wensen.

1

Realisatie

De website voor OCS heeft onder meer de volgende functionaliteiten:

  • Divers gebruik van full-screen templates
  • CMS systeem met productbeheer
  • Mogelijkheid tot productfiltering naar eigen instelling van variabelen
  • Postcode gestuurde dealer locator
  • Volledig responsive

Het resultaat

Dat een technisch productassortiment niet saai hoeft te zijn wordt met deze website duidelijk gemaakt. Fris ontworpen en optimaal gebruik van het volledige schermoppervlak. Neem zelf een kijkje op de website en klik op de links rechts.

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd