Casus Poly Productsfull-responsive website design met cms

Casus Poly Products

De Opdracht

Voor de Werkendamse firma Poly Products B.V. leverde Nieuw Ontwerp eind 2014 de nieuwe website op. Het bedrijf heeft een hele eigen klantengroep en doelgroep opgebouwd in de bijna 50 jaar van bestaan. Door middel van vooronderzoek naar deze doelgroep en door analyse van bezoekersgegevens van de oude website, zijn het ontwerp en de structuur van de nieuwe website tot stand gekomen.

Deze website is gebouwd als multisite. Dit wil zeggen dat er vanuit 1 beheerportaal meerdere dochterwebsites beheerd kunnen worden. Voor een eigen merk (DETOS) is de dochterwebsite www.detosbehuizingen.nl gekoppeld aan polyproducts.nl. Met deze koppeling kan men projecten met 1 klik op de knop automatisch op beide websites laten weergeven.

poly-products-logo

Realisatie

De website van Poly Products is uniek vanwege een aantal functionaliteiten:

  • CMS multisite: onder Poly Products hangen dochter websites waaronder detosbehuizingen.nl
  • Automatisch ‘doorplaatsen’ van content naar keuze vanaf polyproducts.nl naar detosbehuizingen.nl.
  • Uitgebreide project en nieuws structuur met categorieën en tags
  • Per project wordt een realisatie locatie ingegeven welke verzameld worden en als pin-point op een landkaart weergeven worden
  • Panoramafoto’s welke door de bezoeker gestuurd kunnen worden
  • Animerende bedrijfspresentatie op de homepagina (jQuery)
  • SEO campagne

Het resultaat

Een zeer complete website die qua uitstraling de balans geeft in het toepassen van moderne, animerende elementen maar toch een duidelijk zakelijke behouden doelgroep bediend. Klik op de link hiernaast om het resultaat te zien.

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd