OCS gaat voor vernieuwing met nieuwe website

Voor de firma Office Cabling Systems (OCS) in Giessen leverde Nieuw Ontwerp onlangs de nieuwe website op. Een nieuw fris uiterlijk, full-screen gepresenteerd en bovendien ontwikkeld vanuit een gedegen strategie.

In samenwerking met marketingbureau Are We There Yet werd zorgvuldig aandacht besteed aan de structuur van de website. Waar de oude website meer dan 25 productcategorieën telde, brengt de nieuwe website dit terug naar slechts 7 stuks. Met behulp van een gelaagde menustructuur en tal van filteropties wordt de klant letterlijk geholpen om precies dat product te vinden wat aansluit bij zijn wensen.

De website wordt door de klant zelf actueel gehouden door middel van het CMS systeem, de website is geheel responsive, beschikt over een eenvoudige mogelijkheid om producten aan een offerteaanvraag toe te voegen en beschikt bovendien over een interactieve dealer locator waarmee men op basis van een postcode invoer de dichtstbijzijnde groothandel kan vinden.

Lees meer over dit project op onze projectpagina of bezoek www.ocsystems.nl

Het belang van een modelregistratie

Hoe zit het met de marketing van uw website?

3D engineering met Solidworks

Bekijk hier ons aanbod in productontwikkeling en webdesign

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd