3D engineering met Solidworks

Voor de engineering van uw projecten werken wij veelvuldig met Solidworks: een high-end 3DCAD pakket met met letterlijk onbeperkte mogelijkheden om uw nieuw product zo goed mogelijk virtueel vast te leggen. Een 3DCAD model is immers de basis voor het aansturen van de productie.

Nieuw Ontwerp is van mening dat meegaan met de tijd belangrijk is. Ieder jaar komt er nieuwe editie van Solidworks uit. Wij zijn het jaar 2016 inmiddels ook begonnen met Solidworks 2016. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe functionaliteiten bijgekomen voor het verbeteren en optimaliseren van het werkproces, wat uiteindelijk uw product ten goede komt.

Wat merk ik hier als klant van hoor ik u denken? Het pakket beschikt bijvoorbeeld over tal van validatie tools om uw ontwerp te optimaliseren op bijvoorbeeld gewicht, of een ontwerp sneller klaar te stomen voor productie. Wij denken graag met u mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen voor een nadere kennismaking.

Het belang van een modelregistratie

OCS gaat voor vernieuwing met nieuwe website

Hoe zit het met de marketing van uw website?

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd