Parametrisch 3D model dubbelwandige uitlaat

In opdracht van Tecmon B.V. realiseerde Nieuw Ontwerp een parametrisch opgebouwd 3D model voor de fabricage van dubbelwandige uitlaten. Wanneer een nieuw project start, worden de gewenste diameters, lengtes en hoeken ingegeven in een maatvoering tabel, waarna het 3D model automatisch tekeningen en plaatuitslagen genereert. Zo kan een nieuwe order in een handomdraai in productie!

De kracht van 3D modelleren

Het vastleggen van producten in een 3DCAD pakket levert meer voordelen op dan enkel het genereren van producttekeningen. Vanuit de 3D data kunnen allerhande gegevens opgevraagd en hergebruikt worden die uw effici├źntie verhogen en de time to market verlagen. Parametrisch modelleren is een van de beschikbare tools die ingezet kunnen worden om prijs concurrerend te blijven in de markt.

Nieuw Ontwerp productontwikkeling denkt graag met u mee over uw ontwikkelvraagstuk. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Hoe zit het met de marketing van uw website?

Bouwlinie lanceert nieuwe website

3D engineering met Solidworks

Bekijk hier ons aanbod in productontwikkeling en webdesign

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd