Bouwlinie lanceert nieuwe website

Dat een website niet alleen voor de bezoeker praktisch moet zijn, maar dat contentbeheer ook eenvoudig moet zijn voor u als klant, wordt in de website van Bouwlinie meer dan duidelijk. De huisstijl van deze projectontwikkelaar in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard is zeer kleurrijk en typerend met blokken en vlakken.

Per pagina in de website is het mogelijk om in slechts een muisklik een volledige pagina kleur in te stellen, een projectstatus te wijzigen die vervolgens automatisch de menu’s hierop doet aanpassen of om een van de projectleiders als contactpersoon te koppelen aan een project.

Nieuw Ontwerp werd gevraagd om aan de hand van reeds gecreëerde wireframes strategisch mee te denken, de website grafisch te ontwerpen en technisch te realiseren.

Meer over dit project

Fotoshoot in ons kantoor

Parametrisch 3D model dubbelwandige uitlaat

Productiemallen met inzetstukken van polyethyleen

Uw Gedachtes...

Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.Werkgebied

Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


Nieuw Ontwerp

Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

Pojectvoorstel

Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd