NieuwsHet laatste nieuws van Nieuw Ontwerp

  • Allround webdeveloper (32-40u) gezocht!

    dinsdag 2 mei 2017

    Ontwerpbureau Nieuw Ontwerp in Werkendam is op zoek naar een resultaatgerichte en creatieve PHP webdeveloper met perfecte beheersing van Front-end technieken (HTML, CSS, Javascript) voor de functie:

    Allround Webdeveloper (32-40u)

    Bij Nieuw Ontwerp ben je samen met 1 of 2 collega’s verantwoordelijk voor het vertalen van een grafisch ontwerp naar een technisch goed werkende website. Je beheerst technieken om een ontwerp te vertalen naar een website van deze tijd die perfect werkt, responsive is, snel is en waar unieke maatwerk functionaliteiten voor onze klanten in opgenomen zijn.

    Je dient jezelf ten minste te herkennen in de volgende functievereisten:

    • Ervaring met het volledig custom bouwen van WordPress thema’s
    • Volledig vertrouwd met coderen in een framework (Foundation, Bootstrap, of vergelijkbaar)
    • Leergierig en vindingrijk met code
    • Nauwkeurig en oog voor detail
    • Zelfstandig
    • HBO opleidingsniveau

    Daarnaast is het een pré als je:

    • Kunt werken met databases en MySQL
    • Ervaring hebt met animaties en interactie (HTML5, CSS3, Javascript, JQuery)
    • Gevoel hebt voor design met een bewezen portfolio

    Het doel van jouw werk is het opleveren van een feilloos werkende website voor de klant. Onze klanten zijn MKB bedrijven waarbij onze meerwaarde ontstaat door het leveren van technisch vernuft. Je denkt in oplossingen en ziet een uitdaging in complexe vraagstukken. In deze functie wordt van je verwacht dat je van A tot Z een goed werkende WordPress website neer kunt zetten.

    Waarom is het leuk om te gaan werken bij Nieuw Ontwerp? Je krijgt een stuk vrijheid en verantwoordelijk in je werk. Er is ruimte om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Er is een informele werksfeer samen met de directie en je merkt dat er korte lijnen zijn bij het maken van beslissingen. Naast het concrete ‘werk’ neem je de telefoon op, heb je contact met eindklanten en ben je in je doen en laten representatief voor het bedrijf.

    Spreekt jou deze vacature aan? Maak dan jouw interesse kenbaar!

    We zoeken iemand voor 32 uur/4 dagen per week. Uitbreiding naar 40 uur is bespreekbaar.

    Wij ontvangen graag jouw CV, links naar referentie projecten en motivatie. Deze kun je sturen t.a.v. van Rik Verhagen naar info@nieuwontwerp.com.

    augustus 2017

    Vacature
  • Productiemallen met inzetstukken van polyethyleen

    dinsdag 21 februari 2017

    Voor het Windesheim te Almere verzorgde Nieuw Ontwerp de engineering van productiemiddelen voor het produceren van oeverbeschoeiingspanelen van composiet.

    Om een serie van panelen te kunnen produceren is er een stalen mal ontworpen met daar in inzetstukken van polyethyleen. Door de mal niet direct in zijn definitieve maatvoering te bouwen, maar deze te voorzien van inzetstukken kan er eenvoudig gevarieerd worden met de detaillering van het eindproduct. Het principe is eenvoudig: wanneer er andere inzetstukken geplaatst worden, kan er een ander eindproduct geproduceerd worden.

    Het werken met inzetstukken is hier een kostenefficiënte oplossing en bovendien ook een oplossing om een vorm te kunnen maken die van zichzelf ‘niet lossend’ is. Wil je immers iets uit een mal produceren, dan moet je het eindproduct wel uit de mal kunnen krijgen.

    Nieuw Ontwerp productontwikkeling denkt graag met uw vraagstuk mee over productie. Heeft u een productie vraagstuk? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

    mallen-inzetstukken
  • 3D engineering met Solidworks 2016

    maandag 25 januari 2016

    Voor de engineering van uw projecten werken wij veelvuldig met Solidworks: een high-end 3DCAD pakket met met letterlijk onbeperkte mogelijkheden om uw nieuw product zo goed mogelijk virtueel vast te leggen. Een 3DCAD model is immers de basis voor het aansturen van de productie.

    Nieuw Ontwerp is van mening dat meegaan met de tijd belangrijk is. Ieder jaar komt er nieuwe editie van Solidworks uit. Wij zijn het jaar 2016 inmiddels ook begonnen met Solidworks 2016. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe functionaliteiten bijgekomen voor het verbeteren en optimaliseren van het werkproces, wat uiteindelijk uw product ten goede komt.

    Wat merk ik hier als klant van hoor ik u denken? Het pakket beschikt bijvoorbeeld over tal van validatie tools om uw ontwerp te optimaliseren op bijvoorbeeld gewicht, of een ontwerp sneller klaar te stomen voor productie. Wij denken graag met u mee!

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen voor een nadere kennismaking.

    solidworks
  • Hoe zit het met de marketing van uw website?

    donderdag 7 januari 2016

    Heeft u net een schitterende website laten bouwen, of staat u startklaar om een nieuwe website (bij ons nemen wij aan?) te laten bouwen? Denk er dan aan dat er naast het ‘websiteplan’ een ‘marketingplan’ nodig is waarin u definieert hoe potentiële klanten  u gaan vinden.

    Een website bouwen kan naar onze mening iedereen, maar een website bouwen waarmee u in contact komt met uw potentiële klanten is iets heel anders! Dat is wat wij doorgaans meegeven aan onze klanten. Met de geavanceerde technieken van Google overal om ons heen kom je tegenwoordig niet meer bovenaan te staan met een standaard website. Daar is echt wel meer voor nodig! Onderscheidend vermogen, net als dat u met uw diensten en kwaliteit onderscheidend bent ten opzichten van uw concurrenten. Op het internet is dat niet anders.

    Nieuw Ontwerp bouwt websites met een technisch sterke basis. Even wat technische termen erbij: wij bouwen met een modern framework, besteden zorg en aandacht aan responsive design en toetsen onze scripts aan onder meer Google’s PageSpeed. Allemaal techniek aan de achterkant van de website waar u niet direct weet van heeft, maar als ondernemer wél het effect van merkt in de response die er op de site komt.

    Er zijn tal van mogelijkheden om aan te grijpen. Benieuwd? Neem eens contact op en wij maken kosteloos een scan van uw huidige site.

    codering-website-html
  • OCS gaat voor vernieuwing met nieuwe website

    woensdag 6 januari 2016

    Voor de firma Office Cabling Systems (OCS) in Giessen leverde Nieuw Ontwerp onlangs de nieuwe website op. Een nieuw fris uiterlijk, full-screen gepresenteerd en bovendien ontwikkeld vanuit een gedegen strategie.

    In samenwerking met marketingbureau Are We There Yet werd zorgvuldig aandacht besteed aan de structuur van de website. Waar de oude website meer dan 25 productcategorieën telde, brengt de nieuwe website dit terug naar slechts 7 stuks. Met behulp van een gelaagde menustructuur en tal van filteropties wordt de klant letterlijk geholpen om precies dat product te vinden wat aansluit bij zijn wensen.

    De website wordt door de klant zelf actueel gehouden door middel van het CMS systeem, de website is geheel responsive, beschikt over een eenvoudige mogelijkheid om producten aan een offerteaanvraag toe te voegen en beschikt bovendien over een interactieve dealer locator waarmee men op basis van een postcode invoer de dichtstbijzijnde groothandel kan vinden.

    Lees meer over dit project op onze projectpagina of bezoek www.ocsystems.nl

    mockup
  • Het belang van een modelregistratie

    woensdag 30 december 2015

    Intellectuele eigendomsrechten (IE-rechten) zoals octrooien, merken of modellen, zijn geen doel op zichzelf, maar dienen een doel: bijvoorbeeld het weren van concurrenten of het genereren van licentie-inkomsten. Bij productontwikkelingsprocessen is het belangrijk om alert te blijven op de kans dat jouw ontwerp interessant is voor een concurrent om letterlijk na te maken en wat dit dan voor gevolg zou kunnen gaan hebben.

    Een van de beschermingsmogelijkheden is een modelregistratie. Wat leg je nu precies vast in het modelregistratie? Het gaat hier in tegenstelling om een octrooi puur om uiterlijk, oftewel de verschijningsvorm. Dit wordt afgeleid uit de kenmerken van met name de lijnen, de omtrek, de kleuren, de vorm, de textuur of de materialen van het voortbrengsel.

    Voor het merk Notrax verzorgden wij de modelregistratie van een aantal producten. Een dergelijke registratie vraagt om een goede strategie: naast dat je moet voldoen aan de vereisten die er gesteld worden aan de procedure van het ‘E-filing system’ voor modelregistratie is het zaak om met goede afbeeldingen en teksten precies dat te beschermen wat belangrijk is.

     

    Een van de producten uit het assortiment van Notrax

    Modelregistratie-Notrax
  • Fotoshoot in ons kantoor

    woensdag 18 november 2015

    GijsProostFotografie-NieuwOntwerp-_GPF8316

    Regelmatig attenderen wij onze klanten op het belang van goede foto’s van een project, product of op een website. Daarin kunnen wij natuurlijk zelf niet achter blijven! Afgelopen week was Gijs Proost Fotografie bij ons op bezoek voor een zakelijke fotoreportage. Naast ons kantoor en het team heeft hij ook een aantal van onze projecten vast kunnen leggen.

    In de tijd dat alle smartphones uitgerust zijn met tig megapixel camera’s wordt de échte fotocamera vaak vergeten. Hoe goed een foto gemaakt met een telefoon ook is, vinden wij een dergelijke foto maar zelden geschikt voor een prominente plaats op een website. Het oude gezegde ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ is dan ook anno 2015 actueler dan ooit. Het is bewezen dat een goede presentatie direct omzetverhogend kan werken.

    Kijk eens rustig rond op onze website een oordeel zelf.

    P.S. ja, u heeft het goed gezien. Omdat telefoonfoto’s toch wel erg makkelijk zijn is dit nieuwsbericht toch van een telefoonfoto voorzien.

    DSC_4035-640

    Uw Gedachtes...

    Heeft u een idee dat u niet loslaat? Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen ons werkgebied.    Velden met een * zijn verplicht

    Werkgebied

    Nieuw Ontwerp is gevestigd in Werkendam, bij knooppunt Gorinchem tussen de A27 en A15. Door deze centrale ligging bedienen wij de hele Nederlandse en de Vlaamse markt.


    Nieuw Ontwerp

    Beyerinckweg 17B 4251 LP Werkendam

    Pojectvoorstel

    Heeft u al een concreet idee voor een uitwerking van een product of website? Door het formulier hieronder in te vullen komt u direct in ons klantenbestand en krijgt u binnen 3 werkdagen een gratis haalbaarheidsonderzoek toegestuurd    Velden met een * zijn verplicht